VRACHTWAGENCHAUFFEUR C/CE/LZV 8-38 UUR

Heemskerk fresh & easy

Functieomschrijving

De afdeling Transport

Als (parttime) chauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Want jij rijdt met onze opvallende wagens naar distributiecentra in Nederland, Duitsland en België. Je rijdt aan de hand van een vaste route naar onze klanten om hen te bevoorraden van onze verse producten. Onderweg terug naar Rijnsburg kan het zo zijn dat je moet stoppen bij onze telers om grondstoffen te laden. Je werkt diensten in de dag, avond of nacht en komt na één dienst altijd weer terug in Rijnsburg. Je slaapt dus elke dag thuis, waardoor je je familie en vrienden geregeld kan blijven zien. De weekenden werken we ook, dus je bent bereid om af en toe een weekenddag te werken. Bij Heemskerk denken we graag mee over wat voor jou belangrijk is. Want elke Heemskerk-er doet ertoe! 

Starttijd van de dienst
Dag    tussen 05.00u en 11.00u
Avond  tussen 15.00u en 19.00u
Vroeg   tussen 23.30u en 05.00u

Arbeidsvoorwaarden

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.424 en € 3.072 (excl. avond- nacht- en weekendtoeslagen & vakantiegeld);
  • vergoeding code 95;
  • opleiding tot LZV chauffeur (als je dat wilt);
  • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra vakantiedagen bij te kopen;
  • een fietsplan voor een gewone of een elektrische fiets;
  • de mogelijkheid voor het opnemen van een sabbatical;
  • wij hebben 32 Volvo trucks staan waar jij in mag rijden;
  • betrokken en enthousiaste collega’s;
  • werken bij een innoverend en energiek bedrijf waar elke Heemkerk-er ertoe doet!

Instructies

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de organisatie en de functie je aan?
Aarzel dan niet en solliciteer via de sollicitatieknop.

Neem bij vragen contact op met Koos Vooijs op nummer 071-4021338.

Heemskerk fresh & easy logo

Wie zijn wij?

Groen, vers en gezond. Helemaal Heemskerk. Heemskerk heeft als missie om met haar dagverse producten de wereld gezonder, fitter en daarmee leuker te maken. Want als je gezond eet voel je je vaak ook beter! En dat is waar wij graag aan bijdragen: het leven gezond, lekker en makkelijk maken.

Om die ambitie waar te kunnen maken, moeten en willen we blijven innoveren. Elke dag opnieuw bekijken we ons bedrijf kritisch om onze concepten, processen en producten steeds slimmer en beter te maken. Dit alles doen we in nauwe samenwerking met onze klanten, strategische partners en natuurlijk met onze medewerkers. Samen, verantwoord en uiteraard duurzaam.

Heemskerk is al ruim 60 jaar een familiebedrijf en dat is goed merkbaar in de dagelijkse aansturing van ons bedrijf. We combineren vertrouwde tradities, warme relaties en generaties aan ervaring met aandacht voor kwaliteit en vakmanschap. Ambitie, cohesie en duurzaam gaan vrijwel altijd hand in hand. We schakelen makkelijk op alle niveaus en elke Heemskerk-er doet ertoe! We houden elkaar scherp door nieuwsgierig te blijven en vragen te stellen over wat anders of beter kan, om zo elke dag een beetje beter te worden. Bij Heemskerk werken zo’n 1.200 trotse specialisten. Samen leveren we wekelijks zo’n 3,2 miljoen verse producten aan bekende supermarktketens en fastfood restaurants in binnen- en buitenland. Bijna alles onder private label.

Rijnsburg

Website

Soort functie: geotechniek
Werkervaring: 2 - 3 jaar
Fulltime

VRACHTWAGENCHAUFFEUR C/CE/LZV 8-38 UUR afbeelding
VRACHTWAGENCHAUFFEUR C/CE/LZV 8-38 UUR afbeelding
VRACHTWAGENCHAUFFEUR C/CE/LZV 8-38 UUR afbeelding