Chauffeur terreinwagen

Beelen

Functieomschrijving

Als chauffeur terreinwagen heb je een belangrijke job; jij zorgt ervoor dat alle bakken juist gesorteerd zijn en dat het sloopafval op de juiste manier verplaatst wordt. We bieden je niet zomaar een baan, dit is een baan waarbij jouw hulp gewaardeerd wordt.

Met je vrachtwagen verplaats je alle goederen op het terrein en je springt bij daar waar het nodig is. Op de plant werk je niet als individu, maar als team! Of het gaat om een technisch vraagstuk waarbij wij jouw hulp nodig hebben of het natsproeien van het terrein met de trekker; we doen het samen en niemand draait zijn handen er voor om.

Daarbij voel jij je op onze vestiging waarschijnlijk snel thuis. Je wordt namelijk onderdeel van een team waarin we elkaar helpen, een praatje met elkaar maken over bijvoorbeeld de mooie race van Max Verstappen of een spannende voetbalwedstrijd. En in de nieuwe kantine, tijdens de lunch, genieten we iedere dag van onze lunch. En, last but not least: ieder jaar storten we ons vol enthousiasme in een slalomrace waar je de titel van beste chauffeur kunt veroveren! Hoe leuk is dat?

Wat vragen wij van jou

 • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichte instelling
 • Een flexibele, geen 9 tot 5 instelling
 • In bezit van rijbewijs B
 • Ervaring met een vrachtwagen is een pré (geen verplichting)
 • Enthousiasme en de bereidheid om de handen uit de mouwen te steken
 • Stressbestendig, punctueel, betrouwbaar en een echte zelfstarter
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)
 • Je bent in goede lichamelijke conditie

Arbeidsvoorwaarden

 • We bieden je een goed salaris
 • Wat dacht je van een maandelijkse bonusregeling van maar liefst € 150,-
 • Tweemaal per jaar een ‘bakkie koffie-gesprek. We drinken dan graag een kop koffie met je om te horen wat je plannen zijn en hoe het met je gaat. We willen namelijk graag van je weten hoe we jouw werk nog beter kunnen maken en of wij jou kunnen ondersteunen met een opleiding waarmee je jouw ambities kunt verwezenlijken
 • Verdere opleidingen en trainingen kun je altijd volgen via onze eigen Beelen.nl School

Instructies

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je onderdeel worden van ons hechte tem? Laat het ons dan weten door te solliciteren of neem contact op met onze collega, Gino Bont. Hij is te bereiken via 0621607030.

Beelen logo

Beelen.nl staat voor het sluiten van materiaalcirkels. In ruim 25 jaar groeiden wij uit tot duurzame aannemer in de sloopsector, recyclaar van bouw- en sloopreststromen en verwerker van bedrijfsafval. Sinds onze oprichting is innovatie één van onze belangrijkste drijfveren, waarbij digitalisering al jaren één van de belangrijkste gereedschappen is.

Door ons ondernemende en doortastende karakter zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt met een omzet van bijna 150 miljoen euro en meer dan 400 betrokken medewerkers. Onze zeven locaties, die grotendeels aan het water liggen, bieden logistieke voordelen waardoor wij onze klanten optimaal en duurzaam kunnen bedienen. Daarnaast gebruiken we modern materieel om zo schoon en energiezuinig mogelijk te werken. We staan voor verantwoord en inclusief werkgeverschap en investeren in de veiligheid en welzijn van onze mensen voor de lange termijn.

Vlaardingen

Soort functie: chauffeur terreinwagen